"Itt minden az Arsenal körül forog"

Friss hírek, információk, és minden más, amit az Arsenalról szól.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Wenger: Félek a Nemzetek Kupájától

2012.01.08. 14:57 Visca el BARCA!

Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere elismerte, aggasztja játékosai milyen állapotban térnek majd vissza az Afrikai Nemzetek Kupájáról.

http://nepszava.com/files/2011/02/arsene-wenger.jpg
Idén az Arsenal csapatából a marokkói Maruan Samah és az elefántcsontparti Gervinho érdekelt a Gabonban és Egyenlítői Guineában január 21. és február 12. között rendezendő tornán.

Wenger elmondta, nem csak az esetleges sérülésektől félti játékosait, hanem a rájuk nehezedő nyomástól is.

„Számukra olyan ez, mint az Európa-bajnokság, nagyok az elvárások velük szemben – mondta Wenger. – Ott a klíma is más, míg itt ilyenkor havazni szokott, ott meleg van, nagy a hőmérsékletkülönbség."

Wenger Elefántcsontpart végső győzelmére számít, így biztos benne, hogy Gervinhót csaknem egy hónapon keresztül nélkülöznie kell.

„Elefántcsontpart nagy esélyes, remek csapatuk van. – folytatta Wenger. –Olyan játékosok játszanak ott, mint Cheik Tioté, Yaya Touré, Gervinho. Ráadásul Kamerun és Nigéria sem lesz ott a tornán.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://go-gunners.blog.hu/api/trackback/id/tr833528679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shadow assassin 2012.01.30. 20:15:04

Gervinho hiányzik az Arsenalból, a támadójátékunk alaposan megsínylette a hiányát.Samah akár ott is maradhatna, nem premier league szintű játékos, mondjon le!!!
süti beállítások módosítása