"Itt minden az Arsenal körül forog"

Friss hírek, információk, és minden más, amit az Arsenalról szól.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Henry számára Giggs a példa

2012.01.08. 15:01 Visca el BARCA!

Thierry Henry szeretne versenyre kelni a szintén veterán Ryan Giggsszel, amikor majd visszatér az Arsenalba.

http://www.fourfourtwo.hu/image/2012January07Saturday162254henry%20giggs.jpg

A 34 éves Henry két hónapra került kölcsönbe az Arsenalhoz, de felhívta a szurkolók figyelmét arra, hogy ne várják tőle ugyanazt, mint 2007-es távozása előtt. Az Arsenal rekord góllövője szerint gyorsasága és ereje már nem a régi, de más területeken fejlődött a játéka. Példaként a Manchester Unitedben játszó Ryan Giggset és egykori csapattársát, Dennis Bergkampot említette.

„Már nem vagyok huszonöt, ne várják azt tőlem, hogy félpályás szóló után lőjek gólt – mondta Henry. – Emlékezzenek Dennisre, középcsatár volt, de egyszer csak a csatár mögötti poszton találta magát. Mivel tapasztalt játékos volt, és olvasta a játékot, akkor is meg tudta szerezni a labdát a védők elöl amikor már nem volt olyan gyors.”

„Vagy ott van Ryan Giggs, már ő sem a régi, nem fog végigszáguldani a szélen és beadni – folytatta Henry. – E helyett folyton üresen van, kéri a labdát, s osztogatja tovább. Valami ilyesmivel szeretném én is segíteni a csapatomat.”

Henry a hétfői, Leeds elleni Fa-kupa meccsen térhet vissza az Arsenalba, de tudja, nem valószínű, hogy rögtön 90 percet fog játszani.

„Ahogy már az elején is mondtam, valószínűleg csere leszek – mondta Henry. – Vagy lehet még a padra sem ülök majd le, ki tudja. A pálya széléről is tudom segíteni a srácokat, tudom biztatni őket, s meg tudom nekik mutatni mit jelent nyerni. Nyertes típus vagyok, akárhányszor pályára lépek mindig arra törekszem, hogy a maximumot nyújtsam.”

„Thierry ott lesz a Leeds ellen, de jelenleg egy teljes meccs túl sok lenne neki – mondta Arséne Wenger. – Keményen edz, de régóta nem játszott már, fizikálisan még hátrányban van. De egy-két hét és rendben lesz.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://go-gunners.blog.hu/api/trackback/id/tr573528695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása