"Itt minden az Arsenal körül forog"

Friss hírek, információk, és minden más, amit az Arsenalról szól.

Friss topikok

Címkék

Archívum

Nem indít eljárást az FA az Arsenal edzője ellen

2012.01.06. 14:17 Visca el BARCA!

http://www.talksport.co.uk/sites/default/files/imagecache/ts_magazine_big_picture/Arsene%20Wenger%20ref%20136063393.jpgAz angol Labdarúgó-szövetség (FA) nem indít eljárást Arsene Wenger, a Premier League-ben szereplő Arsenal menedzsere ellen, aki a klub hétfői, a Fulham ellen 2-1-re elvesztett mérkőzése után élesen bírálta Lee Probert játékvezető munkáját. Közben a Queen's Park Rangers fellebbezését Joey Barton hétfői kiállítása ellen elutasította az FA.

"Megvizsgáltuk az esetet, és megerősíthetem, hogy nem indítunk eljárást Arsene Wenger ellen" - mondta az FA szóvivője.

Mint ismert, a hétfői találkozón az 1-0-ra vezető Arsenalból a játékvezető - Arsene Wenger szerint jogtalanul - kiállította a második sárgáját begyűjtő Johan Djourout, az emberelőnyben futballozó Fulham pedig fordítani tudott, és megnyerte a meccset.

"A játékvezető a téves döntésével befolyásolta a mérkőzés alakulását - mondta a francia szakember. - Djourou első sárga lapja után a Fulham csak arra törekedett, hogy kiállítsák őt, a bíró pedig naivan be is dőlt a piszkos taktikának."

Az FA nem volt ilyen kegyes minden döntésében: Joey Barton, a Queen's Park Rangers középpályásának Norwich elleni kiállítását hiába fellebbezte meg a QPR, a szövetség álláspontja szerint a piros lap jogos volt, így Barton három mérkőzésre szóló eltiltása érvényben marad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://go-gunners.blog.hu/api/trackback/id/tr963524283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása